VELIKI USPJEH ZA KLUB IZ TREĆE LIGE Nogometni klub Međugorje dobio tehničkog sponzora i svoj Fan Shop

NK Međugorje dobio tehničkog sponzora i Fan Shop
Hercegovina.info

U NK Međugorju danas je bilo svečano. Naime, danas je u sportsko-turističkom centru Circle International potpisana tehnička suradnja ovog kluba i renomiranog talijanskog proizvođača sportske opreme, Errea.

No, ono što je jednako zanimljivo je da je ovaj klub dobio i svoj Fan Shop. S obzirom na to da se radi o klubu koji se natječe u Drugoj ligi Federacije, odnosno u trećem razredu domaćeg nogometa, možemo reći kako se radi o velikom uspjehu. Uzimajući usporedni primjer, svoj prvi Fan Shop prekjučer u Banjoj Luci otvorio je lider Premijer lige BiH, FK Borac.

NK Međugorje je jedini sportski klub u Bosni i Hercegovini s tehničkim partnerstvom s Errea, čime ulazi u krug prvoklasnih sportskih klubova. Škola nogometa i NK Međugorje već dugoročno stvaraju izuzetne sportske rezultate i poglavito razvoj mladih talentiranih, a kasnije nastalih etabliranih vrhunskih profesionalnih sportaša. Iza takvih rezultata stoji sveobuhvatan odgovoran rad, čemu svjedoči i ugovorena suradnja s priznatim međunarodnim partnerima.

Potpisivanju suradnje pristupili su Carlo Stronati, prodajni direktor ispred tvrtke Errea, te Marko Bencun, trener NK Međugorje i voditelj Škole nogometa ovog kluba.

NK Međugorje dobio tehničkog sponzora i Fan Shop

"Čast mi je što imam to zadovoljstvo danas biti ovdje danas. Naša tvrtka je osnovana u Parmi 1988. godine kada smo krenuli kao obiteljska tvrtka. Osim nogometnih klubova u Italiji, ili onih u Engleskoj poput Sheffield Uniteda, Middlesbrough, QPR-a, opremamo i košarkaške i rukometne klubove. Također, našu opremu nosi i 19 odbojkaških reprezentacija svijeta, među njima i Hrvatska. Sretan sam zbog potpisivanjem ovog partnerstva jer prepoznajemo kvalitetan rad u ovoj zajednici i vidimo potencijal za rast zajedno. Osobno, također sam vjernik i redovno posjećujem svetište, Međugorje", rekao je Stronati.

Na pitanje zašto je odabir pao baš na NK Međugorje Stronati je rekao:

"U Bosni i Hercegovini ćemo nastojati ponuditi jednu novu kvalitetnu sportsku priču. NK Međugorje je prilika za našu tvrtku, ali i za našu obitelj koja živi vjeru. Plan je da ovo partnerstvo proširimo i razvojem artikala za korištenje u slobodno vrijeme, na primjer kroz liniju odjeće što promovira lokalne znamenitosti, u ovom slučaju korištenjem logo-a crkve svetog Jakova. Također, na prijedlog naših partnera iz Međugorja proizveli smo i individuiliziranu liniju sportske opreme za univerzalne sportske kolektive iz Međugorja", kazao je Carlo Stronati.

Voditelj škole i trener prve momčadi NK Međugorje Marko Bencun nije krio zadovoljstvo današnjim potpisivanjem partnerstva.

NK Međugorje dobio tehničkog sponzora i Fan Shop

"Jako smo zadovoljni najprije partnerstvom s jednom tvrtkom iz inozemstva koja oprema velike klubove i reprezentacije iz brojnih sportova. Moram istaknuti kako smo zadovoljni samom kvalitetom opreme i svi naši članovi i korisnici imaju izuzetno pozitivne impresije. Ono što sam osobno vidio, potvrđuje da se u svakom segmentu nazire kvaliteta", rekao je Bencun te istaknuo kako su i poglavito mladi nogometaši u Školi nogometa oduševljeni zbog nove opreme.

NK Međugorje dobio tehničkog sponzora i Fan Shop

Nakon potpisivanja ugovora po prvi puta su se otvorila vrata Fan Shopa, a o službenom svečanom otvaranju klub će uskoro obavijestiti javnost. Dodajmo kako će Fan Shop poslovati društveno odgovorno i izravno financirati sam klub koji je u značajnom usponu posljednje dvije godine.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.