VELIKI DERBI U ŠIROKOM "Pecara je naš dom i ovdje nas zanima samo pobjeda"

Karačić i Matić
NK Široki Brijeg

Drugoplasirana momčad NK Široki Brijeg u derbiju 22. kola m:tel Premijer lige BiH ugostit će prvoplasiranu momčad FK Sarajevo u nedjelju, 14. ožujka u 19 sati uz izravan prijenos na platformi Moja TV.

- Nema razloga za brigu bez obzira na ispadanje iz Kupa BiH. Idemo dalje. Slijedi nam istinski derbi, susret drugoga i prvoga, i to je veliki test za cijelu momčad. Sarajevo je dominantno u ligi, ali vjerujem kako možemo ugroziti njihovo prvo mjesto i uključit se u borbu za sami vrh, naglasio je Toni Karačić na današnjoj konferenciji za novinare.

- Motiva nam ne nedostaje. Moja momčad nije zaslužila velike kritike nakon utakmice u srijedu. Imaju moje potpuno povjerenje. Kvalitetu Sarajeva ne treba previše naglašavati i preuveličavati. Znaju gdje dolaze, Pecara je naš dom i ovdje nas zanima samo pobjeda, dodao je Karačić.

I dokapetan Mato Stanić smatra kako je Sarajevo s pravom na vrhu, ali poručuje kako nema straha.

- Jedan poraz nas neće pokolebati. Oni jesu dobra momčad, ali nema straha. I mi smo drugi na tablici, imamo kvalitetu i ne vidim razloga zašto ih ne bi pobijedili, poručio je Stanić.

Isto tako, Stanić vjeruje kako ih Sarajevo ne može ni taktički, ni tehnički niti trkački nadigrati, poglavito na sredini terena.

- Iako zaslužuju maksimalni respekt, ovo je derbi i potpuno smo spremni za svaki izazov, dodao je Stanić koji će ponovno nositi kapetansku vrpcu.

Derbi na Pecari sudi Luka Bilbija iz Prijedora.