VELIKA PROSLAVA ZRINJSKOG U MOSTARU Poznato gdje će Plemići podići trofeje, ali i tko će se pobrinuti za zabavu

Zrinjski prvaci 2021-2022
Hercegovina.info

Podizanjem trofeja naslova prvaka  osmog u svojoj povijesti, nogometaši HŠK Zrinjski i službeno su u svoje vitrine složili dvostruku krunu. Generacija Krunoslava Rendulića ostat će upisana zlatnim slovima u povijest najboljeg i najtrofejnijeg kluba u Bosni i Hercegovini.

Slavlje krenulo još u Posušju kada su Plemići i matematički obranili naslov, nastavilo se preko Zenice i osvajanja Kupa protiv gradskog rivala, da bi jučer u u Čitluku Plemići službeno dobili novi trofej.

I jučer je tijekom cijelog dana trajala svečarska atmosfera. Šampinoski karusel, kilometarska kolona od Mostara do Čitluka i proslava na Barama.

No, ona prava proslava dogodit će se sutra (utorak 23. svibnja) u večernjim satima Mostaru, točnije i 20:00 sati.

Kako doznaje Hercegovina.info Zrinjski će dvostruku krunu sa svojim navijačima proslaviti ispred Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača. Kako doznajemo, Plemići bi trofeje trebali podići s balkona Kosače, a ispred iste će biti postavljena bina. 

Za dobru zabavu pobrinut će se domaći Deja Vu Band.

Iako njihova navijačka pjesma posvećena Zrinjskom kaže: "Ti nisi navika koja nestaje, ti si ljubav koja ne prestaje", za HŠK Zrinjski su proslave postale prava navika.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.