VELIKA NESREĆA ZA ZRINJSKI Mostarci izgubili zbog zaleđa koje se jedva vidi i najmodernijom tehnologijom

Zrinjski Legia VAR suđenje

Navijači Zrinjskog sigurno ne mogu biti nezadovoljni predstavom svojih igrača, ali sudačke odluke i korištenje VAR-a u ključnim trenucima je sigurno nešto što će dugo pamtiti i ostaviti gorak okus sinoćnjeg poraza.

Prvo je u 62. minuti Kramer lijepo pogodio glavom za vodstvo Poljaka, no gol je poništen zbog zaleđa, da bi nakon par minuta gol bio priznat dok se glavni sudac konzultirao s VAR sobom. 

Rumunjski sudac Chivulete ponovno je bio na testu jer je morao opet zvati kolege za provjeru. Nakon odlične akcije Mostaraca, Malekinušić je pobjegao obrani Legije i lijepim udarcem matirao vratara Hladuna. Na stadionu je uslijedilo veliko slavlje, ali ovog puta glavni sudac je poništio pogodak za izjednačenje u 70. minuti.

Fotografija najbolje pokazuje koliko je Mostarce dijelilo do izjednačenja.

Zrinjski Legia VAR

Do kraja susreta 'Plemići' su imali kontrolu i probali postići drugi gol, ali to nisu uspjeli napraviti.

Ove dvije momčadi omjerit će snage i u 4. susretu grupe E u Varšavi 9. studenog.

Tablica je trenutačno polarizirana pa tako Aston Villa i Legia imaju po 6 bodova, a Zrinjski i Alkmaar po 3 boda. Nakon europskog poraza Mostarci se okreću domaćem prvenstvu gdje ih u nedjelju na Mokrom Docu dočekuje ekipa Posušja koja im je već jednom ove sezone nanijela poraz i to na domaćem terenu pod Bijelim Brijegom.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.