FOTO  Velika fešta osvajača Kupa BiH ispred Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača

Proslava Zrinjski 2024

Obiteljski program proslave drugog uzastopnog osvajanja Kupa BiH na platou ispred Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača započeo je u 18 sati. Događaj je uključivao slikanje s peharom, face painting te balone za najmlađe, a atmosfera je od samog početka bila svečana i vesela, unatoč promjenjivom vremenu.

HŠK Zrinjski proslava osvajanja Kupa BiH ispred Kosače

Prije godinu dana na istom mjestu zaključena je povijesna sezona Zrinjskog i započeta nova. Ova sezona će zbog povijesnog iskoraka u Europi zasigurno ostati u sjećanju svih navijača Plemića, a večerašnja proslava zauvijek će biti urezana u srca navijača.

HŠK Zrinjski proslava osvajanja Kupa BiH ispred Kosače

Igrači i stručni stožer došli su oko 19:30, kada su bili dostupni za zajedničko fotografiranje s navijačima. Njihov dolazak izazvao je oduševljenje i radost među okupljenima, a navijači su iskoristili priliku za fotografiranje s herojima večeri.

Finale večeri počelo je u 21 sat. Okupljene je zabavljao Deja Vu bend. 

Veliki vatromet u 22 sata označio je vrhunac slavlja i uspješne sezone koja je iza Plemića.

Zrinjski proslava 2024

Svi posjetitelji su imali priliku preuzeti ekskluzivne poklone: majicu i magnet. Majice sa natpisom "Budući plemić" su bile namijenjene djeci mlađoj od 14 godina, dok su magneti bili dostupni za sve posjetitelje. Ovi pokloni su bili simbol zahvalnosti kluba za podršku koju navijači pružaju.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.