VELIBOR PUDAR O TRENERU POSUŠJA "Dobio sam lijepu vijest, ti si jedan od najboljih s kojima sam radio"

Velibor Pudar
hercegovina.info

HŠK Posušje jučer je priopćilo kako će u nastavku sezone na klupu momčadi ponovno sjesti Denis Ćorić koji je Posušje još prije tri godine vratio ovaj klub u Premijer ligu BiH. Brojni navijači Posušja ovu vijest su pozdravili s oduševljenjem jer svi vjeruju kako se radi o mladom i perspektivnom treneru pred kojim je budućnost.

Na svojim društvenim mrežama oglasio se i Velibor Pudar koji je u Ćorićevom stožeru bio trener vratara u GOŠK-u iz Gabele.

Velibor Pudar

"Danas dobih lijepu vijest, koja me strašno obradovala, da je Denis Ćorić novi trener HŠK Posušje. Posušje, mislim, nije ni svjesno kakvog je, prvo čovjeka dobilo za šefa struke, pa onda trenera. Radio sam s mnogo trenera u karijeri, domaćih i stranih, i mogu slobodno reći da je Ćora jedan od najboljih s kojima sam radio. Prijatelju ne sumnjam da ćeš napraviti velike stvari sa svojim novim klubom, a ja ti mogu samo poželjeti da te sreća prati na tom putu ka visinama. Čestitam i sa srećom Ćora", napisao je Pudar.

Podsjetimo, Denis Ćorić klupu GOŠK-a napustio je krajem jesenskog dijela sezone nakon poraza od Veleža, a ostavku je uz njega dao i Velibor Pudar.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.