FOTO/VIDEO  Velež uvjerljivo svladao Mladost i došao na mjesto koje vodi u Europu

Velež Mladost
Hercegovina.info

U okviru 19. kola mtel Premijer lige Bosne i Hercegovine, Velež je danas na svom travnjaku svladao Mladost rezultatom 4:0. Strijelci za momčad Feđe Dudića bili su Cvijanović (34., 38.), Zvonić (83.) te Anđušić (87.).

Prvu prigodu vidjeli smo u 30. minuti. Pucao Ćosić, a obrana Mladosti je to zaustavila na samoj gol liniji. No samo četiri minute kasnije Velež vodi. Odlično je Radovac uposlio Obrena Cvijanovića koji pogađa za slavlje domaćih.

U 38. minuti, novi pogodak za Velež, novi pogodak za Cvijanovića. Ovog puta asistent je bio Ćosić.

Sa sigurnom prednošću Veleža otišlo se i na odmor.

U nastavku prva prijeti Mladost. U 56. minuti pucao je Hadžić, no vratar Bogdanović je siguran. U 67. minuti veliku priliku za Velež imao je Brandao. Lijepo se Brazilac riješio svog čuvara i pucao, ali Bukvić brani taj udarac. U 73. minuti za Velež je s dvadesetak metara pokušao i Argentinac Dario, no sjajan je danas na vratima Mladosti bio Bukvić koji brani i taj udarac.

Sadržaj se učitava...

Do trećeg pogotka Velež dolazi u 83. minuti. Ovčina je asistirao za Zvonića, koji matira Bukvića za 3:0.

No to nije bio kraj. Samo četiri minute kasnije Velež vodi 4:0. Strijelac je ovoga puta bio Nemanja Anđušić, koji je pogodio mrežu Mladosti.

Uvjerljiva pobjeda Veleža za kraj polusezone i trenutno treće mjesto na tablici, ono koje vodi u Europu, barem na dva sata za koliko će biti poznat ishod hercegovačkog derbija između Širokog Brijega i Željezničara.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.