VIDEO  VELEŽ U TURSKOJ Sutra prijateljska utakmica s Arsenalom

Nogometaši Veleža jučer su s aerodroma u Sarajevu otputovali za Antalyu (Turska) gdje će u razdoblju od 4. do 16. veljače odraditi drugi dio priprema za proljetni dio prvenstva u okviru m:tel Premijer lige BiH, koji počinje 27/28. veljače. Rođeni su bez većih problema stigli na svoje odredište, i nakon malog odmora nastavljaju s pripremama.

Igrači Feđe Dudića u Antalyi će odigrati tri prijateljske utakmice, a prva je na rasporedu već u subotu, 6. veljače, kada će igrati protiv FC Arsenal Tula (Rusija). Nakon toga, 11. veljače slijedi susret protiv FC Neftekhimik (Rusija), a prije povratka u Mostar, 15. veljače, odmjerit će snage protiv FC Kryliya Sovetov (Rusija).

U Antalyu su otputovali sljedeći igrači: Bobić, Bogdanović, Kjosevski, Ćosić, Zvonić, Cheshmedjiev, Radović, Dario, Alagić, Jelovac, Zeljković, Radovac, Hasanović, Pršeš, Vehabović, Osmić, Behram, Hajdarević, Cvijanović, Anđušić, Ovčina, Brandao, Sijamija i Zubanović.

Stručni stožer čine: Feđa Dudić, Mustafa Kodro, Avdo Kalajdžić, Nenad Melher i Jasmin Trnovac. Ispred medicinske službe s igračima su dr. Adnan Konjhodžić i fizioterapeut Adnan Rudan, a ispred Velež TV s ekipom je otputovao i Nedim Rahimić.