VIDEO  Velež službeno predstavio Amara Osima

FK Velež,Amar Osim
FK Velež

Amar Osim današnjim potpisom ugovora i službeno je postao trener Veleža. Iskusni sarajevski stručnjak i najtrofejniji trener u BiH s mostarskim klubom potpisao je ugovor na godinu dana s opcijom produženja za još jednu godinu.

“Ovaj klub ima perspektivu. Cilj je sada nakon što je par godina ostvareno to što je ostvareno, da se krenulo iz, neću reći minusa, ali iz neke točke koja nije baš specijalno visoko. U zadnje tri godine je ogroman pomak napravljen. Ako ljudi u klubu, navijači, igrači, odnosno svi mi, to se odnosi i na mene, budemo smatrali je li to dobro ili ne valja", rekao je Osim na predstavljanju.

Sadržaj se učitava...

"Treba biti svjestan što je Velež predstavljao u onoj državi. Po meni moramo imati veliki cilj bez obzira na to što su okolnosti drugačije, što su geopolitičke okolnosti drugačije. Cilj bi trebao biti kluba da isto pokuša ostvariti i u ovoj državi. Državi koja je manja, novija, drugačija. Na tom putu ja ću dati svoj doprinos koliko mi se omogući. S iskustvom koje imam, dolazim iz kluba koji je, neću reći veći, ali je malo više postigao u tom nekom segmentu. Dat ću sve klubu da se pokuša razviti s konačnim ciljem koji bi trebao biti taj kojeg sam maloprije spomenuo", kazao je Osim.