VELEŽ SE ISPRIČAO NAVIJAČIMA "Dovedeni smo u gorku i delikatnu situaciju"

FK Velež, FK Velež, finale kupa, HŠK Zrinjski, ulaznice
Hercegovina.info

FK Velež Mostar obavijestio je danas svoje navijače kako ulaznice za finalnu utakmicu Kupa BiH protiv HŠK Zrinjski Mostar, a koja je na programu 17. svibnja od 18 sati na stadionu Bilino Polje u Zenici, navijači mogu kupiti u službenim prostorijama Kluba na adresi Adema Buća 6 (Cernica) u Mostaru od subote, 13. svibnja od 10:00 sati. 

No, u svom obraćanju mostarski klub je istaknuo kako su ogorčeni na odluku saveza.

"Ipak, zbog ograničenosti broja ulaznica i zbog uvjetovanosti od strane nadležne institucije, donesena je odluka da ulaznicu mogu kupiti isključivo članovi FK Velež uz predočenu člansku iskaznicu, a uz jednu člansku kartu će se moći kupiti jedna ulaznica", naveli su.

"Iako bi cjelokupni kolektiv kluba najviše želio da ulaznice budu u slobodnoj prodaji bez ograničenog broja, primorani smo pridržavati se ovog pravila kojeg nije donio Upravni odbor kluba niti bilo koji drugi član naše zajednice.

Stoga, molimo sve 'Rođene' za razumijevanje povodom ove delikatne i gorke situacije u koju smo dovedeni. Ipak, pokažimo koliko su nam srca crvena i neka usprkos svemu kako Zenica, tako i stadion Bilino Polje budu obojeni u crveno", poručili su iz Veleža.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.