VELEŽ PONOVNO PORAŽEN 'Rođeni' se oprostili od Europe

FK Velež,Hamrun Spartans,konferencijska liga
Hamrun Spartans

Nogometaši Veleža večeras su se oprostili od Konferencijske lige i tako završili svoju europsku avanturu. Nakon što ih je momčad s Malte Hamrun Spartans pobijedila na Grbavici rezultatom 1:0, Maltežani su to ponovili i večeras te slavili identičnim rezultatom i plasirali se u 3. pretkolo Konferencijske lige.

Jedini pogodak na utakmici domaći su postigli u 15. minuti susreta. Asistirao je Mashike, a Johny je ostao sam pred Slavišom Bogdanovićem i matirao vratara 'Rođenih'.

Mogao je Velež četiri minute kasnije do poravnanja. Najprije je Zeljković pogodio prečku, a lopta se odbija do Pantelića koji je promašio praznu mrežu.

Isto smo vidjeli i u 34. minuti samo na drugoj strani. Johny je propustio poslati loptu u praznu mrežu.

U nastavku prvi do prilike dolazi Velež. Hasanović je pucao glavom preko vrata domaćih.

U 64. minuti velika prilika za Mostarce. Haskić je pucao glavom s pet metara, ali lopta odlazi iznad gola. Bio je neometan napadač Veleža.

U 79. minuti nova prigoda za Velež, nova za Haskića. Pucao je igrač 'Rođenih', ali lopta završava u bloku. Signalizirao je Haskić da je to jedanaesterac, no sudac je pokazao da se igra dalje. Pokušao je još do kraja utakmice i Antonio Pavić, no njegov udarac odlazi iznad vrata. 

Velež je tako završio svoj nastup u Europi, dok će momčad s Malte u 3. pretkolu snage odmjeriti s Levskim.