VELEŽ IMA NOVOG PREDSJEDNIKA Na čelu kluba od večeras je Senad Kevelj

Senad Kevelj
Sportsport.ba

FK Velež ima novog predsjednika. Naime, na večerašnjoj izvanrednoj Skupštini kluba za predsjednika je izabran Senad Kevelj koji je bio jedini kandidat. 

On je ranije povukao svoju kandidaturu smatrajući kako će Šemsudin Hasić biti novi-stari predsjednik, međutim to se nije dogodilo te je Kevelj večeras ipak predao svoju listu s još osam članova Upravnog odora.

Podsjetimo, dosadašnji predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara još prošli tjedan bio je jedini kandidat za predsjednika kluba. No, odlukom Sportskog suda u Laussani kojom je skinuta suspenzija Šemsudinu Hasiću, Kevelj je povukao svoju kandidaturu smatrajući da je Hasić najbolje rješenje i da se treba vratiti na čelu kluba.

No, Hasić je opciju povratka odbio, a u međuvremenu je i njegov privremeni nasljednik Senad Husnić podnio ostavku razmišljajući kao Kevelj. 

Tako je Velež nekoliko dana bio bez predsjednika. Sve do večeras kada je Kevelj odlučio aktivirati svoju kandidaturu i kao jedini kandidat postati čelnim čovjekom Veleža. Uz njega će u upravi sjediti;  Admir Rahimić, Elvedin Voloder, Nedim Badžak, Adnan Frenjo, Anel Demić, Nedim Marić, Nermin Haznadarević i Amira Trbonja.