Velež ide u Široki s dva nova igrača, ali i bez podrške s tribina

Velež trening
Hercegovina.info

Nakon europskih nastupa i sjajnih nastupa došlo je vrijeme da se klub okrene domaćem prvenstvu, a i tamo ih čekaju ozbiljni izazovi iz kola u kolo. Tim Feđe Dudića će u nedjelju na Pecari gostovati ekipi Širokog Brijega i ovaj meč jedan je od tri derbija u šestom kolu Premijer lige.

'Rođeni' su tijekom tjedna dobili i dva nova igrača. Stigli su Đani Salčin i Demir Peco i obojica će biti u kadru za duel protiv Širokog. Salčin će svoje mjesto na terenu zauzeti od prve minute, dok će Peco šansu čekati sa klupe.

Velež je u dosadašnjem dijelu sezone odradio četiri utakmice i osvojio je četiri boda. Navijači 'Rođenih' ne mogu biti zadovoljni učinkom jer su čak tri utakmice odigrane na domaćem terenu, ali nastup u Europi je očigledno umorio 'Rođene', piše Mostarski.ba.

Utakmica Široki Brijeg – Velež igra se u nedjelju na stadionu Pecara od 21 sat. Glavni sudac meča je Irfan Peljto, a pomoćnici su mu Nebojša Žugić i Amir Kadić. Četvrti sudac je Zoran Grbić.

Što se tiče podrške s tribinam navijači Veleža su odlučili bojkotirati gostujuće utakmice. 

"Klub navijača 'Red Army' Mostar neće prisustvovati gostujućim utakmicama Veleža. Razlog tome je što su neka gostovanja dozvoljena, a neka nisu. Smatramo da su te odluke besmislene, i kada sva gostovanja budu dozvoljena, te bez određenih mjera i ograničenja, Red Army će organizirano bodriti svoje 'Rođene'".