VELEŽ "Ekspert za infrastrukturu je potvrdio da smo korigirali sve primjedbe vezane za gostujuću tribinu"

Gostujuća tribina na stadionu Veleža 2023
SportSport

Nakon što su se najvatreniji navijači Željezničara popularni 'Manijaci' večeras oglasili priopćenjem u kojem su istaknuli kako ne žele doći na utakmicu Kupa u Mostar protiv Veleža, a sve radi uvjeta za gostujuće navijače, priopćenjem se oglasio i Velež.

Iz mostarskog kluba ističu kako je Nogometni savez Bosne i Hercegovine (NS BiH) dao 'zeleno svjetlo' za 'gostujuću tribinu'.

"FK Velež Mostar s ciljem istinitog informiranja javnosti želi obavijestiti sve svoje vjerne navijače, simpatizere, prijatelje kluba, kao i cjelokupnu sportsku javnost da informacije koje su danas plasirane, a tiču se tribine za gostujuće navijače – nisu istinite", ističu.

"Dužni smo obavijestiti da je još prošlog tjedna gospodin Nihad Hodžić, ekspert za infrastrukturu Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine potvrdio da je FK Velež Mostar uvažio sve primjedbe vezane za tribinu za gostujuće navijače i iste korigirao, te da gostujući navijači mogu dolaziti bodriti svoj klub i na stadion 'Rođeni'", navode.

"Koristimo ovu priliku da pozovemo sve naše navijače, naročito 'Red Army' da u srijedu 5. travnja 2023. godine u 20:30 sati dođu na stadion 'Rođeni' i podrže naše 'Rođene' u prvoj utakmici 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv FK Željezničar".

"Vjerujemo da će upravo naši vjerni navijači, kao i uvijek, biti naš dvanaesti igrač, te da ćemo na krilima njihove pjesme i podrške ostvariti još jednu pobjedu i biti korak bliže ka obrrani titule osvajača Kupa BiH", stoji u priopćenju FK Velež.