Velež dovodi napadača iz Slovenije, ali i brazilskog veznjaka

Wallace Santos
HNK Gorica

FK Velež još uvijek slaže igračku križaljku pred nastavak Premijer lige BiH, odnosno njenog proljetnog djela. Među Rođene su tako do sada stigli; Ante Hrkać, Mitar Ćuković, Saša Domić, Faris Kadrić, Marko Karamarko, Osman Hadžikić te Ardonis Mućaj.

No, rubrika dolasci u Veležu još uvijek nije zatvorena. Naime, kako doznaje Hercegovina.info, pred sam odlazak na pripreme u Antalyju Veležu će se priključiti još dva nogometaša. 

Prvi je 23-godišnji centarfor Nedim Hadžić. On u Velež stiže iz slovenskog Radomlja. Hadžić je karijeru započeo u Sarajevu da bi u srpnju 2017. godine prešao u mladu momčad portugalskog Leixões.

Sadržaj se učitava...

Nakon epizode u Portugalu Hadžić se vraća u BiH, točnije u Mladost iz Kaknja otkuda u srpnju 2021. godine za 400.000 eura prelazi u Slaven Belupo. Igrao je na posudbi i za Slobodu, a u ljeto prošle godine iz Slaven Belupa je transferiran u Radomlje. U aktualnoj sezoni upisao je dva pogotka u 12 susreta. 

Drugi igrač koji stiže u Mostar je veznjak iz Brazila Wallace Menezes dos Santos.

Sadržaj se učitava...

Riječ je o nogometašu rođenom 1998. godine. Igrao je za tamošnje klubove CS Sergipe-SE te Maruinense. U veljači 2022. godine iz Brazila prelazi u Austria Lustenau, da bi nakon dvije i pol godine prešao u hrvatsku Goricu za koju je u aktualnoj sezoni upisao pet nastupa.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.