VELEŽ BEZ PREDSJEDNIKA Husnić podnio ostavku, Hasić se ne želi vratiti, Kevelj povukao kandidaturu

FK Velež,Senad Husnić,Senad Husnić,FK Velež,Šemsudin Hasić,Senad Kevelj
Ilustracija/Hercegovina.info/Sportsport.ba

FK Velež i službeno je bez predsjednika. Naime, Senad Husnić podnio je ostavku na mjestu čelnog čovjeka kluba. On je tu dužnost obavljao nakon što je Šemsudin Hasić prošle sezone suspendiran nakon nereda na utakmici Veleža i Borca.

"Istina je, danas sam podnio ostavku. Ovo su novi trenutci, nakon jučerašnje odluke Sportskog suda u Lausanni, pa je i večerašnja izvanredna Skupština kluba odgođena. Bivši predsjednik je bio suspendiran i ja sam obavljao dužnost po dogovoru do njegove amnestije. Završilo se i nema više razloga da ja trebam biti na toj funkciji. Sada ćemo vidjeti kako će se on izjasniti, hoće li on ponovno biti predsjednik ili će skupština morati birati nekog drugog to nam ostaje za vidjeti narednih dana", kazao je Husnić za Hercegovina.info.

FK Velež,Senad Husnić,Senad Husnić,FK Velež,Šemsudin Hasić,Senad Kevelj

Senad Husnić,   FOTO: sportsport.ba                                                                   

Šemsudin Hasić unatoč novonastaloj situaciji kaže nam kako se on ne vraća u Velež.

"Neću imati nikakvu upravnu niti operativnu funkciju u nogometu. Tu prvenstveno mislim na FK Velež. Ovo što mi je skinuta suspenzija i što mogu ponovno obavljati funkciju, ne znači da ću se vratiti u bilo kojem obliku u upravne strukture Veleža. Ne pratim najbolje situaciju, nisam u tijeku. Znam da je Senad Husnić dao ostavku. Što će se dalje događati to je sada na Almiru Tasi koji je predsjednik Skupštine", rekao je Šemsudin Hasić za Hercegovina.info.

FK Velež,Senad Husnić,Senad Husnić,FK Velež,Šemsudin Hasić,Senad Kevelj

Šemsudin Hasić,   FOTO: Klix

Podsjetimo, do jučer je glavni favorit za predsjedničku funkciju u Veležu bio Senad Kevelj, no on je nakon novonastale situacije sinoć povukao svoju kandidaturu.

FK Velež,Senad Husnić,Senad Husnić,FK Velež,Šemsudin Hasić,Senad Kevelj

Senad Kevelj

"Današnja odluka koja je stigla, Šemsudinu Hasiću ponovno omogućava daljnji nesmetan rad u FK Velež. Stoga je odluka da ja zajedno s još osam članova povlačim svoju kandidaturu jer mislimo da je ta odluka najbolja za FK Velež. Mi ćemo nastaviti pomagati klub u kapacitetima i svojim mogućnostima kako smo to činili i do sada", rekao je Kevelj za Hercegovina.info.

Kako doznajemo nova Skupština trebala bi biti zakazana kroz sedam dana, a tko će na čelo Veleža sada je glavna tema među navijačima 'Rođenih'. Hoće li uspjeti nagovoriti Hasića ili će Kevelj ponovno aktivirati svoju kandidaturu ostaje nam za vidjeti.