Vatreni sletjeli u Srbiju: Prometni kolaps u Beogradu, zračna luka pod opsadom

"Nije još sigurno hoću li igrati, ali neće mi biti lako zbog neprirodne pozicije. No, sve ću dati za reprezentaciju i na lijevom boku", rekao je Dejan Lovren u prolazu.

"Moram biti iskren i reći kako jedva čekam da napokon istrčima na Marakanu, čuo sam puno priča o tom legendarnog stadionu", dodao je Jose Šimunić.

"Ne očekujem lijepu utakmicu za oko u Beogradu. Bit će to pravi ratnički dvoboj od prve do posljednje minute", završio je Ivica Olić.

Prisjetimo se, večeras oko 19 sati hrvatski će nogometaši predvođeni izbornikom Igorom Štimcem odraditi trening na Marakani.

Zračna luka pod opsadom policije

Beogradska zračna luka pod sigurnosnim je režimom kao da dolazi državnik svjetskog ranga. Stotine policajaca očekuju nogometnu reprezentaciju Hrvatske.

Nebrojeni pripadnici svih policijskih rodova, od temeljne policije, preko oklopljene žandarmerije, do protuterorističke jedinice, raspoređeni su ne samo u zračnoj luci i oko nje, nego i uz autoput do Beograda. Hrvatska reprezentacija do grada putuje u konvoju policijskih vozila.

index.hr