VATRENA EUFORIJA TRESE SPLIT Hrvatsku će na Poljudu bodriti više od 30.000 navijača

Split, Poljud, Hrvatska - Rusija 1:0
Hercegovina.info

Hrvatska nogometna reprezentacija će 25. ožujka krenuti u kvalifikacije za Euro 2024. u Njemačkoj. Prvi protivnik brončanima sa Svjetskog prvenstva u Kataru bit će reprezentacija Walesa. Susret je to koji će se igrati na Poljudu, a splitski je stadion već sada za tu priliku gotovo rasprodan.

U Splitu je tako zavladala euforija i kad je reprezentacija u pitanju. Samo letimičnim pogledom na online servise koji prodaju ulaznice može se vidjeti da ih u slobodnoj prodaji ima još vrlo malo, tako da je praktički pitanje sata kad će se i preostali dio karata prodati, javljaju Sportske novosti.

Na HNS-ovu portalu za ulaznice tako stoji da još nešto praznih sjedalica ima na sjevernoj tribini, dok ulaznica za zapadnu i istočnu tribinu više nema. To znači da će Hrvatsku na otvaranju kvalifikacija za Euro na Poljudu bodriti preko 30 tisuća ljudi.

Posljednji put Hrvatska je na Poljudu igrala u Ligi nacija protiv Francuske, a s Poljuda su Vatreni i otišli na SP, kada su u odlučujućoj utakmici kvalifikacija s 1:0 pobijedili Rusiju i tako osigurali prvu poziciju u skupini.