VASILJ ZAVRŠIO NA OPERACIJI Jako mi je žao, učinit ću sve da se vratim što jači

Nikola Vasilj, fc zorya
hercegovina.info

Mladi Nikola Vasilj u posljednje vrijeme briljira na vratima ukrajinske Zorye. U prošlom kolu Vasilj je fantastičnim obranama zaustavio najbolju momčad prvenstva Šahtar, sačuvavši svojoj momčadi vrijedan bod u borbi za kvalifikacije za Ligu prvaka.

No, nakon što je uhvatio odličnu formu, na treningu mu se dogodila ozljeda i jutros je završio na operaciji ruke. 

"Prije dva dana na treningu nakon jedne odbijene lopte, moj suigrač me slučajno udario po prstima, pri čemu sam slomio prst na ruci. Jutros sam imao operaciju. Doktori su zadovoljni i sve je prošlo dobro. Sada slijedi oporavak. Mislim da ću se za mjesec i pol do dva priključiti treninzima s ekipom. Jako mi je žao što neću moći pomoći ekipi u posljednje četiri utakmice koje su za nas bitne i važne, ali se nadam da ćemo uspjeti izboriti drugo mjesto i kvalifikacije za Ligu prvaka."

Ozljeda je stigla u najgorem trenutku.

"Nakon pola godine privikavanja i adaptiranja, zadobio sam povjerenje trenera i stao sam na gol. Konkurencija je stvarno jaka i sve je na vrhunskom nivou i nije se lako izboriti za "jedinicu". U posljednje četiri utakmice sam bio na vratima i primio sam samo jedan gol. No, što je tu je. Učinit ću sve da se vratim što jači i što bolji i iduće sezone", rekao je u razgovoru iz Ukrajine za hercegovina.info Nikola Vasilj.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.