UPRAŽNJENA KLUPA PLEMIĆA Pitali smo Krunoslava Rendulića preuzima li Zrinjski, evo što nam je odgovorio

Krunoslav Rendulić Zrinjski
Hercegovina.info

Sergej Jakirović na izlaznim je vratima HŠK Zrinjski. Službene potvrde još uvijek nema, ni iz kluba pod Bijelim Brijegom ni s Rujevice, no informacije koje stižu govore da će Jakirović od 6. prosinca preuzeti Riječane. No, kako se kaže nije gotovo dok nije službeno.

Kao nasljednik Sergeja Jakirovića, mediji navode još jednog trenera koji je ranije trenirao Goricu. Riječ je o Krunoslavu Renduliću. Nazvali smo danas Rendulića i upitali nešto o medijskim natpisima. Potvrdio nam je kako je kontakta sa Zrinjskim bilo.

"Bilo bi licemjerno da vam sada kažem da nije bilo kontakta. No, to su bili informativni razgovori, pod uvjetom da trener Sergej Jakirović napusti Zrinjski. Ukoliko on ode s klupe Zrinjskog onda postoji opcija za to. No, moramo prvo vidjeti što će se dogoditi. Trener Jakirović ima ugovor sa Zrinjskim, pa se klub tu i pita. Ponavljam, to su bili kontakti na temu jesam li ja zainteresiran ukoliko bi Jakir (op. Sergej Jakirović) otišao. Samo to i ništa drugo", kaže Rendulić za Hercegovina.info.

"Zrinjski je najbolji klub u BiH. Organizacijski je odlično posložen i malo je nedostajalo da se uđe u europske skupine. Igrali su jako dobro Europu", dodao je riječi hvale za svoj možda i novi klub Krunoslav Rendulić.

Krunoslav Rendulić u trenerskoj karijeri je vodio Istru 1961, Šibenik, Goricu, a posljednji angažman imao je u Iranu kao pomoćnik Draganu Skočiću.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.