UOČI FRANCUSKE U nogometnoj reprezentaciji BiH umjesto Gazibegovića dolazi Sušić

Ivajlo Petev
NFSBIH

Stručni stožer nogometne A reprezentacije Bosne i Hercegovine, reprezentativci Ibrahim Šehić i Amir Hadžiahmetović, kao i izaslanstvo NSBiH jutros su otputovali u Strasbourg gdje će se u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru reprezentacija BiH sastati s Francuskom.

"Očekujem da sutra na treningu imamo sve igrače", kazao je izbornik Petev, koji je naknadno pozvao Matea Sušića umjesto Jusufa Gazibegovića koji ima bakterijsku infekciju i narednih desetak dana neće moći trenirati.

"Pred nama je važno razdoblje, dvije kvalifikacijske i prijateljska utakmica tako da moramo biti motivirani da ih odigramo dobro. Zadovoljan sam u kakvoj su formi većina naših igrača, uz ambicije koje imamo vjerujem da ćemo u predstojećim susretima ostvariti i rezultatski napredak", dodao je izbornik.

Mateo Sušić je član CFR Cluj, a za A reprezentaciju je do sada upisao pet nastupa.

Nogometaši BiH 1. rujna gostuju selekciji Francuske. Tri dana kasnije u Zenici u prijateljskoj utakmici dočekuju reprezentaciju Kuvajta, dok 7. rujna u kvalifikacijskom meču, također u Zenici igraju protiv Kazahstana.