UNAI EMERY NAHVALIO ZRINJSKI "Nisu prošli dalje, ali pokazali su potencijal, taktičku zrelost i spremnost"

Unai emery
villa TV

Nakon remija u Mostaru protiv Zrinjskog (1:1) u posljednjem kolu grupne faze Konferencijske lige, trener Aston Ville Unai Emery je imao samo riječi hvale za Plemiće.

"Igrali smo protiv kompetitivne ekipe koja je i u prvoj utakmici pokazala borbenost. Respektiram svaku ekipu u Europi, pogotovo kada igra na svom terenu gdje su vrlo motivirane. Imaju puno respekta prema nama, ali i mi prema njima", kazao je Emery na konferenciji za medije poslije utakmice, pa nastavio:

"Ne znam što se događa u bh. ligi, ali Zrinjski sam upoznao i vidim da je jako kompetitivan. Nije prošao dalje, ali pokazao je potencijal i taktičku zrelost i spremnost. Bili su sretni s ovim remijem i vidim da su nas jako respektirali, zato mi je drago zbog njih, ali i zbog nas jer smo prošli", dodao je Emery.

Jedan od novinara pitao Emeryja koji mu se bh. igrač najviše sviđa.

"Kada sam odrastao u San Sebastinu sjećam se Mehe Kodre iz Real Sociedada. Poznajem i njegovog brata. Također od aktivnih igrača BiH ima Seada Kolašinca", zaključio je Emery.

Aston Villa je kao prvoplasirana iz grupe E prošla u osminu finala, dok se Zrinjski kao četvroplasirani oprostio od natjecanja.