ULTRASI PRIREDILI FANTASTIČNU KOREOGRAFIJU Razvili šetalicu s ekipom HŠK Zrinjski iz davne 1935. godine

HŠK Zrinjski Aston Villa
Hercegovina.info

HŠK Zrinjski i Aston Villa večeras u odličnom ambijentu u Mostaru. Rasprodan je stadion pod Bijelim Brijegom. Domaći navijači predvođeni Ultrasima stvorili su odličnu atmosferu, a glasna je i velika skupina navijača Aston Ville, njih više od 500 koji su stigli u Mostar.

Prilikom izlaska momčadi na teren, Ultrasi su priredili fantastičnu koreografiju. Oni su naime razvili veliku šetalicu na kojoj je momčad Zrinjskog iz davne 1935. godine u svojim prepoznatljivim dresovima.

HŠK Zrinjski Aston Villa

Fotografija je to s utakmice HŠK Zrinjski i SK Vardar (vojni klub) u kojoj su Plemići slavili s visokih 7:2. Momčad s fotografije činili su: Slavko Džeba, Ilko Pavlović, Franjo Novak, Bera Komljenović, Jozo Marić, Martin Rotim, Ante Šarac, Ivan Šarac, Ivan Rebac, Edo Veber i Muhamed Muratagić.

Ispod šetalice Ultrasi su postavili poruku: "Nikad to ime izbrisat se neće!". Stihovi su to iz himne HŠK Zrinjski: "Zrinjski je slavno hrvatsko ime, ti ga nosiš ponosi se njime. Nikad to ime izbrisat se neće, živjet će u nama dok Neretva teče."

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.