ULAZNICE U PRODAJI Na Velež puno skuplje nego na Široki Brijeg

Ulaznice NK Široki Brijeg
Ilustracija/Hercegovina.info, NK Široki Brijeg

Nogometaše Širokog Brijega Veleža u četvrtak očekuju susreti prvog pretkola UEFA Konferencijske lige. Igrači Tonija Karačića na Pecari će ugostiti albansku Vllazniju dok će Velež na Grbavici dočekati Colerainea iz Sjeverne Irske.

U Širokom Brijegu dobili su od Zavoda za javno zdravstvo ŽZH zeleno svjetlo za puštanje punog kapaciteta stadiona, dok će Velež s tribina imati podršku 5000 navijača, sukladno epidemiološkoj slici u Županiji Sarajevo.

Oba kluba od danas puštaju ulaznice u prodaju.

"Obavještavamo sve naše navijače kako će svoje ulaznice za prvi susret 1. kola kvalifikacija za UEFA Europske konferencijske lige između NK Široki Brijeg i K.F Vllaznia Shkoder moći kupiti u pretprodaji od ponedjeljka do četvrtka u službenom Fan Shop Široki u razdoblju od 11 do 17 sati. Cijena ulaznice za sve tribine iznosi 10 KM, a za djecu do 15 godina ulaz je besplatan. Molimo sve navijače da na vrijeme nabave svoj vrijedni papirić, osiguraju svoje mjesto na stadionu Pecara u četvrtak, 8. srpnja u 21 sat i bodre "Plavo-bijele" u novom europskom nastupu", priopćili su s Pecare.

Iz Veleža su pak obavijestili kako danas, 5. srpnja 2021. godine od 13 sati u prostorijama kluba na adresi Adema Buća 6 u Cernici, svi oni koji imaju člansku kartu FK Velež za sezonu 2020/21 mogu kupiti kartu za utakmicu između FK Velež i Coleraine FC. Moguće je kupiti jednu kartu s jednom članskom kartom, a cijene karata su sljedeće; 

Južna tribina - 20,00 KM
Sjeverna tribina - 25,00 KM
Istočna tribina - 30,00 KM

Od utorka, 06. srpnja 2021. godine, od 12 sati počinje slobodna prodaja preostalih karata.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.