Udruga prijatelja Zrinjski: Uskratiti akreditacije novinarima koji blate Zrinjski

Smatramo kako je način na koji se mediji u BiH odnose prema HŠK Zrinjski neprimjeren. U HŠK Zrinjskom se želi pronaći krivca za sveukupno loše stanje u BH nogometu. HŠK Zrinjski treba nositi teret krivnje zbog suspenzije Saveza, ispadanja nekih klubova iz PL... Kako bi se ti ciljevi postigli radi se stalni medijski pritisak u kojem se neargumentirano optužuje naš klub za nečasne radnje.


Udruga već mjesecima ukazuje Upravi kluba na važnost pravovremenog reagiranja u ovakvim situacijama. Napominjemo kako ovo nije prvi put da se pojedini BH mediji obrušavaju na naš klub i lažima ga pokušavaju diskreditirati. Nažalost, reakcije su uslijedile tek nakon neprestanog dvotjednog optuživanja HŠK Zrinjski.


U kontekstu tih događanja želimo naglasiti sljedeće. Uvijek smo bili i ostajemo oporba Upravi kluba kako bi tu istu Upravu potaknuli da radi za dobrobit kluba. Isto tako, svaki potez Uprave HŠK Zrinjski koji donosi dobrobit našem klubu ćemo podržati. Podržavamo dakle, uskraćivanje akreditacija i davanje izjava medijima koji neargumentirano optužuju HŠK Zrinjski kako bi to bilo primjer ostalima i tražimo od Uprave kluba da ustraje u svojim zahtjevima prema medijima kako bi se postigao konačni cilj, a to je objektivno izvješćivanje s utakmica HŠK Zrinjski.

Zrinjski je život i više od toga!