VIDEO  U Zrinjski stižu nogometaš Dinama i donedavni igrač Željezničara, ništa od Luke Juričića

Niko Janković
Emma Simpson/Getty Images

"Radimo na još dva igrača, nadam se da ćemo to završiti ovaj tjedan. Radi se o jednom lijevom beku, tu bih želio mladog i potentnog igrača da ga možemo razvijati, jer imamo Bekića i Memiju, te još jednom veznom igraču", rekao je na jučerašnjoj konferenciji za medije trener Zrinjskog Sergej Jakirović.

Na pitanje je li jedan od njih Petar Bojo koji je napustio Željezničar Jakirović je rekao:

"On jeste u kombinacijama, ali i brojni drugi igrači gravitiraju prema nama, pa ćemo vidjeti", rekao je Jakirović.

No, kako doznajemo Bojo je sigurno taj i on bi se uskoro, ako ne već i sutra, trebao priključiti 'Plemićima'.

Sadržaj se učitava...

Kada je riječ o drugom nogometašu Željezničara, napadaču Luki Juričiću, trener Zrinjskog nikada nije krio da je njegova želja. Želio ga je svojevremeno iz Šibenika dovesti u Goricu, no taj transfer se nije realizirao. Juričić će kroz nekoliko dana postati slobodan igrač, no ipak neće put Mostara kako se očekuje. On će naime karijeru nastaviti u inozemstvu.

Što se pak tiče veznog nogometaša koji dolazi u Zrinjski, kako doznaje Hercegovina.info riječ je o Niki Jankoviću velikom talentu zagrebačkog Dinama koji je jesen proveo na posudbi u Gorici.

Sadržaj se učitava...

Prema Transfermarktu Janković vrijedi 450.000 eura, a proteklu sezonu igrao je za Dinamo II. Janković je još nastupao i za Slaven Belupo, a u omladinskim kategorijama igrao je i za Stuttgart.

Zanimljivo, jedan od najvećih talenata Zrinjskog, Petar Sučić, ove zime je otišao u Dinamo, dok će Niko Janković, jedan od najvećih talenata Dinama, u suprotnom smjeru, put Mostara.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.