U Zrinjski stiže veznjak iz Dinama, a jedan Plemić trebao bi put Hrvatske

Milan Vukotić
GNK Dinamo

HŠK Zrinjski u nastavku sezone bit će snažniji za još jednog nogometaša. Radi se o Milanu Vukotiću nogometašu zagrebačkog Dinama koji će pod Bijeli Brijeg stići na posudbu.

Ovaj 20-godišnji ofenzivni veznjak u Dinamo je stigao prije dvije godine iz podgoričke Budućnosti, prošao je sve omladinske selekcije reprezentacije Crne Gore, a trenutno je član U-21 reprezentacije.

Vukotić je proteklu polusezonu proveo na posudbi u Taboru iz Sežane.

Kako saznajemo desni bek Zrinjskog na kaljenju, Ivan Vrankić, nogometnu karijeru neće nastaviti u Croatiji iz Zmijavaca u kojoj se nije ostvario ponajviše zbog ozljede, već će promijeniti sredinu.

Navodno je za bivšeg kapetana juniora Zrinjskog i U-19 reprezentativca BiH zainteresirano nekoliko klubova iz SuperSport Druge NL a kako saznaje naš portal, Vrankić će sreću potražiti u NK Grobničan iz Rijeke. NK Grobničan od nedavno slovi kao platforma za razvoj kvarnerskih talenata, posebice HNK Rijeka čijih više mladih nogometaša nastupa za ovaj klub a sada će čini se po prvi puta posegnuti za nogometašima iz bogatog bazena HŠK Zrinjski.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.