U ZENICU KADA POĐEM JA Navijač Zrinjskog poručio navijaču Veleža da idu skupa, a onaj čiji klub izgubi plaća ćevape

FK Velež, FK Sarajevo, KUP BIH, HŠK Zrinjski, FK Velež, navijači, KUP BIH
Hercegovina.info

Nogometaši HŠK Zrinjski i FK Velež u finalu Kupa BiH borit će se za trofej ovog najmasovnijeg natjecanja u BiH. Bit će to više od same utakmice, budući da se radi o jednom od najvećih derbija u regiji. Izravna borba dva rivala u jednoj utakmici za trofej prava je poslastica.

Netipično je da će se mostarski gradski derbi igrati u Zenici, no s obzirom na to da se radi o Kupu i da se stadion za odigravanje finalne utakmice odredi ranije, ono najbolje iz Mostara gledat ćemo u Zenici.

Tog 17. svibnja svi putevi vodit će u Zenicu. Bit će to organizacijski izazov za brojne od Mostara, pa do Bilinog polja i nazad.

Planovi za putovanje u Zenicu već su krenuli. Krenula su i prva "podbadanja" na društvenim mrežama. Navijači Zrinjskog uvjereni su osvajanje Kupa prvi put nakon 2008. godina i dvostruku krunu ove sezone. S druge strane navijači Veleža nadaju se obrani titule koju su prošle godine osvojili upravo u Zenici protiv Sarajeva nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca, a uvjereni su i u prevlast na tribinama pa je jedan od komentara: "Crvenit će se ponovno Bilino polje".

Jedan od simpatičnijih komentara koje smo uočili na društvenim mrežama bio je od jednog navijača Zrinjskog koji je uputio navijaču Veleža, ni manje ni više nego svom kumu. "Kume idemo, tko izgubi plaća ćevape", poručio je. Na to je ubrzo stigao odgovor: "Spremi novce", uvjeren u pobjedu Veleža napisao mu je kum. 

Zdrava zafrkancija u sportskom duhu. Neka sve i 17. svibnja prođe fer i korektno, kakvi su u posljednje vrijeme derbiji Zrinjskog i Veleža, naročito na terenu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.