VIDEO  U tvrdoj utakmici s tri crvena kartona Zrinjski svladao Borac

Zrinjski Borac
Mondo

U posljednjoj utakmici jesenskog djela prvenstva Zrinjski je na svom terenu u derbiju 19. kola svladao Borac rezultatom 1:0. Bila je to utakmica s puno naboja i tri crvena kartona, a pobjednika je odlučio Hrvoje Barišić.

Prvu uzbudljivu situaciju vidjeli smo u 8. minuti kada je pucao Irfan Hadžić, a lopta je na putu do gola u ruku pogodila jednog igrača Borca. Tražili su Plemići kazneni udarac no Kazlagić je pokazao da se igra dalje.

U 21. minuti pokušao je Tičinović, ali u posljednji trenutak obrana Borca to blokira.

U 36. minuti pucao Stranput, ali išla je ta lopta ravno u vratara Borca Ćetkovića. 

Zato smo u nastavku vidjeli puno uzbuđenja. U 49. minuti sjajno je pucao Nikola Mandić koji je ušao umjesto Hadžića na poluvremenu, ali njegov udarac odlazi tik uz vratnicu.

U 50. minuti pogriješio je Čondrić koji je predao loptu Andriću koji puca 50 metara. Lopta je išla u gol, a Mandić je zaustavlja na crti.

Samo dvije minute kasnije Mandić završava svoj nastup. Srušio je napadač Zrinjskog Kulašina koji je išao sam na Čondrića i dobio izravni crveni karton.

U 54. minuti pucao je Tičinović, ali Ćetković je ponovno na mjestu.

No, minutu kasnije Zrinjski vodi. Sjajno je iz slobodnog udarca ubacio Janković, a Barišić glavom pospremio loptu u mrežu.

Sadržaj se učitava...

U 88. minuti nemile scene na terenu. Vidjeli smo dva crvena kartona. Spremo je zakačio Ćužu, a svi s klupe Zrinjskog su skočili prema njemu. Epilog svega su bili crveni kartoni za Bekića i Spremu. 

U 89. minuti Borac je imao sjajnu priliku. Loptu mu je dodao Jurilj, a Lukić je iz prve pucao tik uz vratnicu.

Do kraja utakmice vidjeli smo još malo čarki i jedan ćuti karton. Zrinjski je uspio sačuvati prednost i upisati nova tri boda.

Standings provided by Sofascore