U susret zaostaloj utakmici Široki – Sarajevo, strožije mjere osiguranja

Bevanda je govorio o pripremi i organizaciji same utakmice te napomenuo da će biti strožije kontrole na ulazu na stadion, te da bi dobro bilo ranije doći na utakmicu kako se ne bi stvarala gužva. O dolasku Hordi zla koji su zadnji put pokušali demolirati Široki nema saznanja niti sarajevska policija kao ni klub s Koševa. Ali to naravno ne znači da ih možda neće biti u nekakvoj privatnoj incijativi dolaska.
- Mi smo poduzeli sve potrebne radnje i mjere kako bi organizirali ovu utakmicu na najvišem nivou i ne želimo nikakva iznenađenja u vezi s tim. Angažiran je dovoljan broj redara i policajaca koji bi trebali brinuti o redi i miru prije, za vrijeme i poslije utakmice. Molimo sve navijače Širokog kao i građane i simpatizere našeg kluba da se ne ljute na sutrašnje pojačane kontrole na ulazu na stadion.  Paljači, plastične boce i slično se neće moći unijeti na stadion jer želimo da utakmica prođe u sportskom ozračju- rekao je glavni tajnik Bevanda .

Trener Širokobriježana je  u svom obraćanju pohvalio igru ekipe Sarajeva u proteklim premijerligaškim utakmicama ali nadodao da je njegova momčad bolja te da su favoriti na Pecari kao i uvijek kad igraju na domaćem terenu. Što se tiče igračkog kadra Ivanković i Renato ne konkuriraju za sutrašnju utakmicu (crveni i ozljeda) a svi ostali igrači su konkurenti te kao zamjenu za Juru Ivankovića ima nekoliko igrača u vidu (Peraica, Mario i Ante Pinjuh, Jure Glavina).

Wagner je pozvao navijače u što većem broju da dođu bodriti svoju momčad i vjeruje u pobjedu Širokog. Atmosfera je dobra i Široki trenutno igra odličan nogomet pa nema razloga da sutrašnju utakmicu ne riješe u svoju korist i osvoje nova tri boda što bi ih dovelo na prvu poziciju Premijerligaške ljestvice.

 

ABCportal.info (FOTO Ivan RAMIĆ