VIDEO  U odličnoj utakmici Zrinjski svladao Hajduk na Poljudu

Hajduk, Stadion HŠK Zrinjski
Dalmatinskiportal.hr

Nogometaši HŠK Zrinjski večeras su u jako dobroj utakmici na Poljudu savladali Hajduk rezultatom 1:3. Strijelci za Plemiće večeras su bili Anes Mašić te dva puta Nemanja Bilbija, dok je za Hajduk precizan bio Samuel Edouk.

Poveo je Zrinjski u 18. minuti utakmice. Odlično je ubacio Josip Ćorluka, a Nemanja Bilbija glavom još bolje pogodio suprotni kut mladog vratara Silića.

Sadržaj se učitava...

Svoju prednost Zrinjski povećava samo pet minuta kasnije. Kardinalno je pogriješio Dimitrov, loptu mu ukrao Karlo Kamenar poslao povratnu za Bilbiju koji još jednom pogađa mrežu domaćih.

U 39. minuti Hajduk je smanjio na 1:2. Ćubelić je odigrao za Diamantakosa koji je pronašao Eduoka, a Nigerijac neobranjivo pogodio suprotni kut Kukića koji je večeras branio fantastično.

Taj rezultat na semaforu je stajao sve do sudačke nadoknade i 95. minute kada nakon odlične akcije Zrinjskog loptu u mrežu posprema Anes Mašić.

Za obje momčadi bila je ovo posljednja provjera pred novu sezonu. Zrinjski je otvara derbijem na Pecari protiv Širokog Brijega narednog vikenda, dok će Hajduk HNL sezonu otvoriti protiv Lokomotive.