FOTO  U Modriču po pobjedu

. Prva je ova utakmica u Modriči u kojoj nastupamo sa istim kadrom koji nam je bio na raspolaganju i u prethodnim utakmicama. Dakle, što se tiče oporavka povrijeđenih igrača tu nema dobrih vijesti i vjerojatno da u ove četiri naredne utakmice nećemo moći računati na te igrače, osim možda na Stojanovića. Što se tiče same utakmice mi smo pogledali utakmicu našeg protivnika i radi se o dosta kvalitetnoj ekipi koja radi za gol više i koja otprilike ima isti stil i pristup nogometu kao i Zrinjski. Prema tome svi se radujemo jednoj takvoj utakmici u kojoj ćemo mi u jednoj otvorenoj igri probati ostvariti jedan pozitivan rezultat, rekao je na otvaranju presice strateg Plemića Dragan Jović.

Nakon trenera riječ je dobio kapetan Mario Ivanković koji je rekao:

Nisam iznenađen dobrim igrama Modriče i kako je trener rekao gledali smo jučer njihovu utakmicu sa Leotarom i uvjerili smo se da je riječ o jednoj kvalitetnoj ekipi koja teži nadigravanju i to nama sasvim sigurno odgovara. Mislim da smo naporno radili i da je vrijeme usprkos hendikepu sa povrijeđenim igračima, da konačno dođemo do gostujućih bodova. Sigurno je da nas čeka jedna teška utakmica i moramo odraditi maksimalno svih 90 minuta da bi došli do pozitivnog rezultata.

Posljednji gost današnje tiskovne bio je Vlado Zadro: Krenulo me je sa golovima u zadnje dvije utakmice, međutim nije bitno tko će biti strijelac, važno je da dobro igramo i da pobjeđujemo. Mislim da je ekipa Modriče dobra, ali mi idemo da se nadigravamo i da pokušamo doći do pobjede.

Trener je rekao da još ne zna sa kojim će sastavom početi utakmicu, te da će to odlučiti nakon današnjeg treninga u Modriči. I ovaj puta bilo je riječi o Tabiju koji bi se napokon trebao pojaviti u Mostaru na raspolaganje momčadi, a kako do jučer nije došao naravno da nije u planovima da zaigra u Modriči.

Utakmica FK Modriča-HŠK Zrinjski igra se sutra (subota 26.09) sa početkom u 16 sati na Gradskom stadionu u Modriči. Sudac utakmice je Rusmir Mrković iz Sarajeva.