U Laktaše po 3 nova boda

HŠK Zrinjski

Jović je istaknuo da ih u subotu očekuje vrlo važan kako za Zrinjski koji će pokušati doći do bodova za priključak vrhu tablice, tako i za momčad Laktaša koji žele "pobijeći" sa začelja, ali smatra da je Zrinjski trenutačno bolja i kvalitetnija momčad i da u Laktaše idu po tri boda.

Što se sastava momčadi tiče, neće biti nekih većih promjena u odnosu na onaj od susreta prije dva dana u Doboju protiv Sloge, s tim da se u momčad nakon ozljede vraća kapetan Mario Ivanković, koji je jučer izdržao čitav trening, dok zbog tri žuta kartona u sastavu neće biti Igora Žuržinova, a njegovo će mjesto najvjerojatnije zauzeti Aničić.

Strateg Plemića osvrnuo se i na ostale igrače koji su već duže vremena "van stroja", kazavši da će u utorak Danijel Stojanović u Zagrebu biti podvrgnut operativnom   zahvatu leđa, a pošto se radi o suvremenim laserskim metodama, njegov povratak treninzima očekuje se već za dva tjedna, ali nažalost to će biti prekasno za jesenski dio prvenstva, ali da će "proljeće" dočekati potpuno spreman.

Mladen Žižović, Damir Džidić i Mate Dragičević već neko vrijeme treniraju s momčadi. Žižovića najvjerojatnije nećemo vidjeti u sastavu do proljetnog dijela prvenstva, dok će Džidić i Dragičević u uzvratnom susretu bh Kupa protiv Sloge, koja se igra 11. studenoga u Mostaru, prema riječima trenera Jovića dobiti određenu minutažu.

preneseno sa www.zrinjski.info