U 57. godini preminuo predsjednik Željezničara

Admir Džubur
FK Željezničar

U 57. godini života, od posljedica koronavirusa, preminuo je Admir Džubur, predsjednik FK Željezničar, priopćeno je danas iz kluba s Grbavice.

"Naš kolektiv osim što je izgubio predsjednika izgubio je i velikog navijača kluba kojem je Željo uvijek i do zadnjeg dana bio na prvom mjestu te ovom prilikom izražavamo najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i svim ožalošćenima. Mjesto i vrijeme dženaze bit će naknadno objavljeno. Neka ti je laka zemlja bosanska", stoji u objavi Željezničara.

Sućut obitelji i Željezničaru uputili su i iz brojnih drugih sportskih kolektiva. Tako su iz HŠK Zrinjski ispod objave o smrti Admira Džubura napisali.

"Sa žaljenjem smo primili vijest o smrti gospodina Admira Džubura te u ovim teškim trenutcima HŠK Zrinjski Mostar želi izraziti najdublju sućut obitelji, prijateljima i cijelom kolektivu FK Željezničar."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Nažalost, danas smo izgubili još jednog predanog sportskog djelatnika Admira Džubura, predsjednika FK Željezničar. U ime kolektiva NK Široki Brijeg obitelji, prijateljima i klupskim suradnicima preminuloga izražavamo duboku sućut. Počivao u miru" stoji u objavi s Pecare.

Od Džubura se oprostio i Velež.

"S velikom tugom smo primili vijest da je predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar, gosp. Admir Džubur, preminuo u svojoj 57. godini života.Ovim putem obitelji Džubur, prijateljima i FK Željezničar upućujemo iskrenu sućut."

Posljednji pozdrav predsjedniku Željezničara uputili su i iz vječitog rivala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.