VIDEO  TRENER VELEŽA "Nadam se da nećemo imati igrača manje"

Dejan Klafurić
Hercegovina.info

Sutra se u Mostaru igra derbi 20. kola Premijer lige BiH u kojoj će Velež na svom terenu dočekati lidera prvenstva banjalučki Borac. Tim povodom danas su pred predstavnike medija izašli trener Veleža Dean Klafurić i nogometaš Rođenih Edo Vehabović.

"Očekuje nas zanimljiva utakmica, derbi protiv lidera na ljestvici i veselimo se takvoj utakmici kao i uvijek. Nadam se da ćemo priuštiti zadovoljstvo svim navijačima Veleža. Takve utakmice su uvijek motiv, kako za igrače, navijače, tako i za nas trenere. Nadamo se spektaklu i radosno dočekujemo utakmicu", kazao je Klafurić.

Novinari su istaknuli kako se posljednjih godina kada su u pitanju utakmice ova dva kluba više priča o nenogometnim stvarima.

"Naši igrači su uvijek mislima u utakmici i to im ne treba posebno naglašavati. Imamo uistinu karakterne momke i njihov fokus je 100 posto na utakmici i na nogometne stvari".

Klafurić je rekao kako se nada da se neće ponoviti ista utakmica poput one zadnje protiv Borca u Banjoj Luci.

"Svaka utakmica nosi svoje. Mi se nadamo da neće biti ista, u smislU da ćemo imati 70 minuta igrača manje. Iste momčadi isti igrači, isti stil igre, ali utakmice se baš tako ne ponavljaju. Opasnost stiže s više strana, Borac ima najkonstantniju igru u ligi i to je njihova prednost", kazao je.

Sadržaj se učitava...

Edo Vehabović istaknuo je kako na stadionu Veleža nitko nije favorit.

"Očekuje nas derbi, stiže nam prvoplasirana ekipa, ali mi smo na domaćem terenu više puta dokazali da nitko ovdje nije favorit, pa se nadam da će tako biti i sada i da ćemo ostvariti dobar rezultat", rekao je Vehabović.

Utakmica između Veleža i Borca igra se sutra (subota 24. veljače) s početkom u 16 sati.

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.