Trener Širokog pozvao na oprez

ivica barbarić

U 4. kolu m:tel Premijer lige BiH igrači Širokog Brijega na svojoj Pecari ugostit će trebinjski Leotar u nedjelju, 7. kolovoza s početkom u 21 sat.

Uoči ovoga dvoboja trener Ivica Barbarić poziva na oprez i maksimalni pristup kako bi njegova momčad nastavila s pozitivnim rezultatima i ostala vodeća u ligi.

"Svaka je utakmica teška. Od svojih igrača očekujem maksimalan pristup igri. Moramo biti jako oprezni, Leotar je kvalitetna momčad. Njihova trenutačna pozicija nije pravi odraz njihove kvalitete. Samo maksimalnim angažmanom možemo do novog pozitivnog rezultata", istaknuo je Barbarić uoči posljednjeg treninga plavo-bijelih.

U kadru Širokog Brijega za ovu utakmicu neće biti Vinka Rozića i Petra Turkovića, a upitan je i nastup Juraja Ljubića. Prvi put po dolasku na Pecaru za utakmicu konkurira i Di Mateo Lovrić.

Utakmicu kojom će biti zaključeno ovo kolo sudit će Josip Martinović iz Čapljine uz asistenciju Marka Zelenike iz Mostara i Davora Vukašinovića iz Rogatice, navedeno je u priopćenju objavljenom na klupskim stranicama.