TRENER BORCA "Sve igrače otjerati, ne treba nam dati plaće, hranu ukinuti..."

FK Borac Banja Luka,Nenad Lalatović 
Slaven Petković/MONDO

Nogometaši Borca su danas, na stadionu u Mlakvama, poraženi od ekipe Leotara rezultatom 0:1. Za razliku od pomoćnog trenera Dragana Šarca koji je ostao miran nakon utakmice, Nenad Lalatović imao je što reći svojim igračima, prenosi Mondo.

"Ne znam više što reći. Ponovo nismo iskoristili brojne zicere, iz našeg posjeda smo primili gol. Po tko zna koji put nismo gladni, nismo željni pobjede. Umjesto danas da dođemo do te prve pozicije i preuzmemo vrh ljestvice moji igrači to ne žele. Ne znam više što im reći. Ne mogu  vjerovati da nisu gladni uspjeha i da ne žele barem pola sata biti prvi na ljestvici u ovako dobroj i kvalitetnoj ligi. Ja više ne znam stvarno što da radim. Ili je do mene ili do igrača, ja da mogu sada bih promijenio sebe, ali i sve igrače. Otjerao bih prvo sebe iz kluba pa i njih, ne želim ih više braniti. Ne treba dati ni njima ni meni plaću, jer bi bilo sramota da nam daju plaće. Ovo je sramota mene je stvarno sramota", rekao je Lalatović pa nastavio.

"Sa zadovoljstvom ću otići jer ne mogu promijeniti sve igrače. Sve bih otjerao iz kluba. Ne znam što reći. Ne treba im dati ni jedan dinar dok se ne poboljšaju. Nek se hrana ukine sve treba ukinuti. Sramotno ponašanje, sve nas treba biti sramota. Ako se pojavimo u gradu navijači nas trebaju tjerati kući. Čestitam nogometašima Leotara. Kao što sam rekao ako trebam otići, ne mogu promijeniti sve nogometaše".

Lalatović je imao zanimljivo predviđanje za karijere svojih nogometaša ako po njegovim riječima ovako nastave:

"Ovi nogometaši ako ovako nastave igrati poslije karijere će moći samo piti pivo ispred prodavnice, toliko će zaraditi. Ne želim stajati iza njih, ne stoje ni oni iza mene. Oni su ovog puta krivi. Ako se ne mogu nositi sa pritiskom neka idu iz Borca", zaključio je Lalatović.