TRENER ALKMAARA NAKON PORAZA "Uživali smo u tišini svlačionice nakon utakmice i slušali kako stadion slavi"

Trener AZ Alkamar
hercegovina.info

U prvoj, povijesnoj utakmici u grupnoj fazi nekog europskog natjecanja Zrinjski je u Mostaru u četvrtak izveo epski preokret protiv AZ Alkmaara u utakmici 1. kola Konferencijske lige.

Jaka nizozemska momčad na poluvremenu je imala vodstvo od 0:3, da bi momčad hrvatskog trenera Krunoslava Rendulića na kraju slavila rezultatom 4:3.

Naravno, na Stadionu pod Bijelim brijegom nastala je prava euforija. Plemići su slavili, dok su se Nizozemci našli u šoku i nevjerici.

"Nema riječi za ovo. Bilo je naravno jako tiho u svlačionici i stvarno smo uživali u toj tišini neko vrijeme. Slušali smo što se čuje na stadionu i kako protivnik slavi", rekao je Pascal Jansen, trener AZ Alkmaara, prenosi Jutarnji.

Njegova momčad sjajno je otvorila novu sezonu nizozemske Eredivisie s četiri pobjede u prva četiri kola i gol-razlikom 12:2, i teško da je bilo tko mogao očekivati da će u Mostaru u drugom poluvremenu ispustiti prednost od tri pogotka.

"Tu bol morate prihvatiti i osjetiti. Nikad nisam vidio ovakav AZ u posljednjih godinu i pol dana. Nemam objašnjenje za ovo. Ovo je ispod svake razine. Svi smo odgovorni za to", podvukao je Jansen.