TRANSFERMARKT AŽURIRAO CIJENE Top 10 Premijer lige BiH čine samo igrači Zrinjskog i Sarajeva

HŠK Zrinjski Sarajevo
Hercegovina.info

Nakon završenog jesenskog dijela sezone, Transfermarkt je ažurirao vrijednosti igrača i klubova za Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Zanimljivo, u top 10 najskupljih igrača nalaze se igrači samo dva kluba, Zrinjskog i Sarajeva.

Na prvom mjestu nalazi se napadač Sarajeva Renan Oliveira. Njemu je cijena skočila za 300 eura i sada vrijedi točno milijun eura. Toliko vrijedi i Mario Ćuže iz Zrinjskog, no njemu je cijena ostala ista.

Na trećem mjestu nalazi se branič Zrinjskog Stipe Radić kojem je cijena sa 600, skočila na 800 tisuća eura, koliko je trenutna cijena Ajdinu Hasiću iz Sarajeva.

Na petom mjestu se nalazi kapetan Zrinjskog Nemanja Bilbija čija je vrijednost na Transfermarktu pala s 800 na 700 tisuća eura

Cijena je zato porasla vrataru Zrinjskog Mariju Mariću i velikom talentu Sarajeva Muhamedu Buljubašiću koje se cijeni na 600 tisuća eura. Buljubašiću je cijena porasla za 300, a Mariću za 150 tisuća eura.

Transfermarkt isto cijeni i Josipa Ćorluku.

Na devetom i desetom mjestu su napadači Sarajeva i Zrinjskog Almedin Ziljkić i Tomislav Kiš koje se cijeni na 500 tisuća eura s tim da je Ziljkiću cijena pala za 100 tisuća eura.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.