Transfer Luke Modrića postao hit otočkih kladionica!

Engleska je poznata kao raj za sve vrste klađenja, pa se tako u ponudama vodećih otočkih kladionica našao i hrvatski veznjak Luka Modrić.

Jedna od najpoznatijih kladionica William Hill u svoju ponudu je uvrstila i mogućnost klađenja hoće li Luka Modrić napustiti Tottenham i hoće li Cesc Fabregas preseliti iz Arsenala u Barcelonu.

Omjer na Lukin odlazak sa White Hart Lanea je 1.8. Dakle na uloženih 10 funta zarada je 18, dok je primjerice omjer da će Fabregas iz Londona preseliti u Kataloniju još manji i iznosi 1.6.

Moguće se kladiti i na ime novog menadžera Chelsea. Prema kladionicama 'zicer' je mladi Portugalac Andre Villas-Boas s koeficijentom 1.04, a među kandidatima su i Guus Hiddink (10), Mark Hughes (17), te Harry Redknapp (26).

Glavni kandidat za prvi otkaz sezone među engleskim klubovima je menadžer Blackburna Steve Kean s koeficijentom 4. Iza njega slijede menadžer Wolverhamptona Mick McCarthy (8), te Steve Bruce (Sunderland), Roberto Mancini (Manchester City), Owen Coyle (Bolton) i David Moyes (Everton) s koeficijentom 11.

hina