TOTALNA EUFORIJA U CIJELOJ REGIJI 'Hercegovina uz Zrinjski' osvanulo u brojnim gradovima i mjestima

Zrinjski Čitluk

U nedjelju će nogometaši Zrinjskog i Posušja odigrati važan susret za obje momčadi, a dodatni hercegovački štih upotpunit će i mjesto odigravanja - Čitluk.

Zrinjski će zbog radova na svom stadionu biti domaćin u obližnjem Čitluku, a ako je suditi prema brojnim transparentima po cijeloj Hercegovini stadion će biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Zrinjski Čitluk

U brojnim hercegovačkim gradovima osvanuli su transparenti "Hercegovina uz Zrinjski", pod okriljem noći Čapljina, Mostar, Čitluk, Međugorje i drugi gradovi na frekventnim mjestima 'pozivaju' navijače da podrže Plemiće u susretu protiv HŠK Posušje.

Zrinjski Čitluk

Iako službeno nema gostujućih navijača na zamjenskim terenima, nema sumnje da će i Posušani imati veliki broj svojih navijača koji će nedjelju osigurati za praćenje svoje momčadi koja je pod Goranom Granićem doživjela preporod i trenutačno stoji stabilo kako na tablici, tako i na terenu.

Zrinjski Čitluk

Pretprodaja ulaznica po cijeni od 5 KM kreće danas od 10 do 14 sati u Fan Shopu Zrinjskog, a dio ulaznica će se moći kupiti i na dan utakmice na stadionu Bare. Sezonske ulaznice vrijede za se utakmice u Čitluku, a djeci do 14 godina ulaz je besplatan.