Torcida se stavila državi na raspolaganje

Torcida
Facebook

U borbi protiv koronavirusa svoj obol će dati i splitska Torcida.

Ova poruka kruži među Hajdukovim navijačima:

"Torcida se stavila na raspolaganje državi i gradu u borbi protiv epidemije i danas smo dobili poziv za pomoć. Zadatak nam je preseljenje kompletne bolnice Križine na Firule! Ovo je nakon Domovinskog rata jedan od najvećih izazova za grupu i grad. Idemo još jednom pokazati našu snagu i sposobnost kada je najpotrebnije! Danas tijekom dana ćemo javljati detalje, a vi već možete pripremiti ljude i dignuti cili kvart i ekipu. Ovo je dužnost svakoga od nas! ZOVI SAMO ZOVI!!!! Život za Hrvatsku - Torcida Split."

Jednako tako podružnica Torcide iz Metkovića na svom Facebook profilu je objavila je kako se stavlja na raspolaganje starijim osobama, ali svom gradu:

"Stavljamo do daljnjeg sve svoje članove na raspolaganje starijim i nemoćnim osobama grada Metkovića i uže okolice,ukoliko znate nekog' tko nije u mogućnosti zbog GODINA ili ZDRAVSTVENOG STANJA otići do dućana,te nekog tko pripada RIZIČNOJ SKUPINI ljudi i ne može izvršiti osnovne obveze zbog straha od zaraze,molimo vas da nas beskompromisno kontaktirate povodom toga u inbox stranice ili na tel. Broj: 0998268212

NI'KO SE U OVIM VREMENIMA NE SMIJE OSJEĆATI SAM!!

Također se beskompromisno stavljamo na raspolaganje DOMU ZDRAVLJA I GRADU METKOVIĆU, stoji u objavi Torcide Metković.