FOTO/VIDEO  Torcida Čitluk proslavila rođendan Hajduka uz bakljadu i učlanjivanje navijača

Torcida Čitluk
Događajnica

Hrvatski nogometni klub Hajduk iz Splita danas slavi svoj 112. rođendan. Navijači splitskih 'Bilih' na razne načine obilježavaju ovaj za njih poseban dan. Tako je bilo i jučer u Čitluku gdje je Torcida Čitluk organizirala učlanjivanje u Hajduk, što se u ovom gradu čini još od 2011. godine.

Tako je svoju navijačku dužnost jučer ispunilo 347 navijača Hajduka, što Čitluk svakako svrstava među mjesta koja broje najviše navijača Hajduka.

Torcida Čitluk

Hajduk je tako dobio 347 novih članova, a subotnjom akcijom u Ljubuškom (341 član) te nedavnom u Čapljini (520) Hajduk je u tri mjesta u Hercegovini dobio više od 1200 članova 

Kako su nam rekli organizatori, momci iz čitlučke Torcide, ta brojka bi bila znatno i veća, no brojni su se zbog pomalo diskutabilne odluke kluba da ulaznice mogu kupovati samo članovi još ranije ove godine učlanili online kako bi mogli ići na utakmice.

Torcida Čitluk

U dobroj atmosferi Cluba "Colosseo" u Čitluku, hajdučku glazbu, tombolu, prepričavanja priča s gostovanja s kraja 80-tih i početka 90-tih navijači su imali jednu ugodnu nedjelju.

Sve je zaključeno s bakljadom koja je upaljena duž glavne čitlučke prometnice. Na desetke bengalki i strobova upaljeni su točno u 19:11 sati u čast 1911. godine, godine osnutka splitskog Hajduka.