Torcida bojkotira derbi Hajduk - Dinamo

- Torcida poziva sve navijače na prosvjedni izostanak derbija u subotu. Time želimo izraziti nezadovoljastvo višegodišnjim načinom vođenja Hajduka, od bivših uprava do aktualne garniture koja je najdraži klub dovela do upravljačke i rezultateske propasti.

Neka prazne trine svjedoče da ne stojimo uz ovakav način vođenja Hajduka. Pokažimo svi zajedno u subotu da ne odustajemo od borbe za Veliki Hajduk, time što ćemo svojim nedolaskom na derbi poručiti - VI NISTE HAJDUK!

Svi zajedno kažimo dosta podobnim političarima, raznim menadžerima iz mafijaškog miljea, nepotizmu, "rodijacima" i uhljebima i ostalim neradnicima koji predstavljaju Hajduk proteklih godina. Poručimo ne, svim igračima Hajduka koji nisu spremni na svakoj utakmici ostaviti hajdučko srce na terenu. Za nas na tribinama svaka je Hajdukova utakmica derbi, a naše poštovanje će zaslužiti kada budu tako razmišljali na terenu

Iako smo se za derbi pripremali mjesecima, iako nikada u svojih 59 godina nismo povukli ovakav potez, primorani smo pozvati na izostanak s majvećeg hrvatskog derbija i bojkot ljudi koji srozavaju ugled Hajduka - stoji u priopćenju.