TONĆI KUKOČ "Njega nitko nikada neće moći nadomjestiti, tek će se vidjeti koliko će nedostajati Hrvatskoj"

Tonći Kukoč , Ultrasi, Tonći Kukoč , Stadion HŠK Zrinjski, Tonći Kukoč bivši nogometaš, Hajduk, Stadion HŠK Zrinjski, Tonći Kukoč bivši nogometaš, Tonći Kukoč bivši nogometaš, Hajduk, Stadion HŠK Zrinjski

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je dva uzastopna poraza u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Hrvatska je najprije kao domaćin poražena na Opus Areni u Osijeku od Turske, a zatim i sinoć na gostovanju kod Walesa. Nije se to Vatrenima dogodilo još od vremena kada je izbornik bio Igor Štimac.

Treba istaknuti kako je Dalić bio uskraćen i za usluge glavnih nogometaša poput; Perišića, Kramarića, Brune Petkovića, Ivanušeca, dok se Marko Livaja oprostio od reprezentacije.

Bivši nogometaš HŠK Zrinjski Tonći Kukoč na svom profilu posebno je istaknuo izostanak jednog nogometaša za kojeg smatra da je glavni igrače reprezentacije godinama.

''Nitko nikada neće moći nadomjestiti Perišića, on je pola reprezentacije, motor ekipe. Naš daleko najbolji igrač zadnjih desetak godina. Tek će se vidjeti koliko će nam faliti. Vrijeđali su i omalovažavali Strinića svaku utakmicu, a od kada je otišao nema lijevoga beka da ga zamjeni. Ovo što igra Barišić ne može proći ni u drugoj ligi'', napisao je Kukoč.