TONČI KUKOČ Napravio sam milijun piz...... i da mogu vratiti vrijeme, ponovio bih sve

Tonči Kukoč
hercegovina.info

Tonči Kukoč, danas je proslavio svoj 30. rođendan. "Zločasti dečko" hrvatskog nogometa kako ga mediji vole nazivati, emotivnim statusom na Facebooku i na sebi svojstven i osebujan način čestitao si je rođendan.

"Danas mi je 30 godina. Hvala Bogu živ sam i zdrav sam,kako ja, tako i moji najmiliji, tako da mogu reći da sam izuzetno sretan čovjek. U 30 godina napravio sam milijun pizdarija, i da mogu vratiti vrijeme, ponovio bih sve, jer to je život. Ponosan sam na dvije stvari u životu, što sam oženio ženu svoga života i što sam kupio psa.

Otpisalo me od početka. U školi se nisam družio sa vršnjacima, sve mi je bilo zabranjeno, ali kunem vam se, uživao sam. Nekome je samoća kazna, meni je bila dar.

Sadržaj se učitava...

U školu nikada nisam vjerovao, niti ću vjerovati, jer tamo te uče da će život biti divan i krasan, kakva je to sam laž bila.

Odrastao sam na ulici i ulica me odgojila. Tukao sam se, krao sam po dućanima, u srednjoj školi me slalo na praksu u konzuma, pa bi mi šef rekao da moram paziti na momke iz Pomorske škole, jer oni kradu. Ja sam jedva čekao da dođu, pa bi krali zajedno,pojeo sam na stotine čokoladica dok me nije uhvatilo, pa izbacilo, pa me otac odveo u Brodomerkura. Tamo možeš jesti samo brokve, pa sam prestao krasti. Izbacilo me iz srednje škole, bio sam mlad, svaki dan sam radio dišpete, jednostavno sve sam to morao proći, mogao sam skrenuti na tisuće krivih puteva, ali nisam, i to je ono najbitnije, znao sam svoj put i što želim raditi u životu.

Nogomet me je spasio, svu svoju energiju stavio sam u njega. Kada se rodiš u Dalmaciji kao muško, tvoj san je igrati za Hajduk. Ostvario sam ga, prva utakmica Barcelona (30 000) pa Stoke City (30 000). Prvi gol protiv Zagreba ,cili Split vice tvoje ime, sada se naježim. Poslije tih utakmica, došao je poziv da igram sa svoju državu i tako je krenuo moj put, za sve sam se sam izborio, nitko mi ništa u životu nije dao bez da to nisam zaradio svojim radom.

Sada kada gledam unatrag sve ovo, taj delinkvent, taj gašo, koji je bio osuđen na propast od svih drugih, da nikada neće biti ništa od njega. Ipak nije loš i da se u ovome trenutku ostavim svega, ja sam pobjednik nad svima njima.

Poručujem svim mladima i otpisanima, da je u životu najvažnije biti dosljedan sebi i vjerovati u sebe, raditi i davati sve od sebe svakoga dana, na kraju sve ce biti isplaćeno, jer ima Boga pa da je i zrno graška.

Sretan mi rođendan", napisao je Kukoč.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.