TKO BI OVO ODBIO Barcelona pripremila nevjerojatnu ponudu za Marcela Brozovića

Marcelo Brozović
EPA

Barcelona je izuzetno ozbiljna u namjeri za dovođenjem hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića, a talijanska La Repubblica otkriva kako je katalonski gigant na stol stavio ponudu za petogodišnji ugovor, po kojem bi 29-godišnji veznjak iz Okuja pokraj Velike Gorice, zarađivao čistih osam milijuna eura po sezoni.

Istovremeno, Brozovićev sadašnji klub Inter, s kojim mu ugovor ističe na ljeto, spreman je za nastavak vjernosti na četiri godine isplaćivati šest milijuna eura po sezoni kada se odbiju sva davanja, što je dva milijuna eura manje od Katalonaca. Talijanski list navodi i da je Barcelonina unosna ponuda ključni razlog što Brozović nije produljio ugovor s Interom, iako se već dva mjeseca o tome govori.

Interov izvršni direktor Beppe Marotta je prije prošlosubotnjeg derbija s Milanom izrazio očekivanje da će hrvatski reprezentativac uskoro potpisati novi ugovor, precizirajući da bi dogovor mogao biti postignut u sljedećih 10 dana.

Međutim, Brozovića je nesumnjivo zainteresirala ponuda Barcelone, a uvijek je dobra pozicija za igrača kada može birati i kada mu se ne žuri u konačnoj odluci. Kako su ranije spominjani i engleski klubovi, koji bi ga željeli dovesti, prije svih Tottenham i Manchester United, dojam je da Brozovića muče slatke brige, a ovih osam milijuna eura iz Barcelone čine se kao jack-pot...