VIDEO  Tičinović majstorijom donio pobjedu Zrinjskom na Grbavici

Željezničar Zrinjski
HŠK Zrinjski

U derbiju 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši HŠK Zrinjski večeras su u sjajnoj atmosferi na Grbavici svladali Željezničar rezultatom 0:1, a čovjek odluke bio je Mario Tičinović.

Prvu pravu priliku na utakmici imali su Mostarci. Ubacio je lijepo Ćorluka, a Jukić je glavom pucao u Bendera.

U 16. minuti sjajna prilika za 'Plemiće'. Pucao je Janković s vrha peterca, ali lopta odlazi pokraj vrata domaćih.

U 27. minuti domaći su tražili jedanaesterac. Signalizirali su igrači Željezničara da je Barišić igrao rukom u svom kaznenom prostoru, ali Peljto je pokazao da se igra dalje.

Tri minute kasnije Zrinjski vodi. Nakon pogreške Beće, lopta dolazi do Tičinovića koji se sjajno namjestio i pogodio same rašlje Bendera. Fantastičan je to pogodak bio nogometaša Zrinjskog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U 38. minuti Željezničar je mogao do poravnanja. Sjajni Santos se prošetao kroz obranu Zrinjskog i izašao sam pred Čondrića, ali večeras odlični vratar Zrinjskog brani zicer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U 43. minuti pucao je Hodžić, ali ponovno je na mjestu Čondrić.

U sudačkoj nadoknadi prvog djela pucao je ponovno Hodžić, Grbavica je proslavila pogodak, ali lopta je pogodila vanjski dio mreže. Moramo priznati kako je i nas ova situacija zavarala.

U nastavku, u 58. minuti nevjerojatan promašaj domaćih.  Čondrić se poskliznuo i lopta odlazi do Hodžića koji dodaje za Štilića, ali on pogađa gredu.

U 75. minuti pucao je iz slobodnog udarca Bekrić, ali lopta je pala na gornji dio mreže. 

Dvije minute kasnije velika prilika za Zrinjski, no Nigerijac Zubairu nije dobro zahvatio loptu i ona odlazi pokraj vrata.

Minutu kasnije prilika na drugoj strani. Amoah je pucao, ali Čondrić je večeras nesavladiv.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao i bodovi idu za Mostar. Zrinjski je tako upisao svoju osmu pobjedu u nizu i došao do drugog mjesta i sada ima 24 boda i utakmicu manje, dok je Željezničar sada treći s 22 osvojena boda.

Standings provided by Sofascore