TESTOVI Dva igrača BiH negativni, a ne mogu igrati zbog koronavirusa

Futsal reprezentacija BiH
NS BiH

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine jutros je otputovala za Srbiju gdje će u  gdje će u srijedu 3. veljače u 18:00 sati odigrati susret drugog kola grupe 4 kvalifikacija za Euro 2022. protiv istoimenog domaćina.

Izbornik Ivo Krezo u ovoj utakmici neće moći računati na tri važna igrača; vratara Stanislava Galića, Marija Aladžića i Anela Radmilovića. Naime njima su testovi na koronavirus rađeni jučer pokazali pozitivan rezultat.

Uoči samog polaska za Srbiju izbornik Krezo je rekao.

„Nakon jučerašnjih testiranja na virus COVID-19 definitivno nećemo moći računati na Marija Aladžića koji je pozitivan. Kapeten Anel Radmilović i golman Stanislav Galić će biti retestirani, te ako novi rezultati budu negativni oni će nam se pridružiti u Srbiji. Kod njih dvojice je zabilježena niska prisutnost virusa, pa će danas biti još jednom testirani. Ostali igrači su spremni. Dat ćemo sve od sebe da u Novom Sadu dođemo do povoljnog rezultata.“, rekao je Krezo.

Naime, navedeni trojac danas je retestiran te su rezultati testova ovoga puta bili negativni. No, od priključivanja Galića i Radmilovića igrača neće biti ništa. No, unatoč tome oni od UEFA-e nisu dobili dozvolu za nastup iz razloga što su rezultati prvih testova odmah poslani UEFA-i.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.