TEGELTIJA KRITIZIRAO NAVIJAČE BORCA "To je zabijanje noža u leđa, imat ćemo najbolju ekipu u Premijer ligi BiH"

Tegeltija Borac
Screenshot

Predsjednik Borca Milan Tegeltija kritizirao je danas navijače svog kluba koji šire nezadovoljstvo kada je u pitanju prijelazni rok. On je istaknuo kako se tako otežava situacija kod pregovora s pojačanjima.

"Onaj tko navija za Borac, u prelaznom roku kada klub nastupa na svjetskom tržištu nogometaša, govoriti loše o svom klubu je zabijanje noža u leđa klubu. No na stranu sve to FK Borac će obaviti uspješan prijelazni rok i imati najbolju ekipu u PL BIH.

U Borcu, baš kao i u politici u Banjaluci, postoji jedan broj onih koji svojim mračenjem i negativnom pričom o Borcu po mrežama i forumima (koje nogometaši čitaju), svjesno ili nesvjesno otežavaju položaj kluba u pregovorima i praveći pritisak dižu cijene igračima s kojima se pregovara.

Pri tom se predstavljaju kao veliki navijači Borca iako mu tako nanose štetu. Na stranu činjenica što iznose potpuno netočne stvari kako se u Borcu ne isplaćuju plate itd. iako FK Borac nema dug prema nijednom bivšem i sadašnjem igraču i isplatio je plate za maj 2023", poručio je Tegeltija.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.